fbpx

Alle clichés zijn waar - over 4 maanden gaat Imae naar de basisschool, mijn allessie, naar groep 1. 😭 Stop. De. Tijd. Voor mijn gevoel zat ze een paar maanden geleden nog in mijn buik. 

Joepieeeee... omdat de dinsdagavond lessen vrij vol zitten en er eigenlijk steeds een wachtlijst is, ga ik een nieuwe les op woensdagochtend starten vanaf 8 maart 2023. 

veertigers dilemma

Het veertigers dilemma

Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers dilemma. Soms zijn ze halverwege de dertig, andere juist ietsje ouder, maar allemaal ervaren ze een soort kantelpunt. 

loopbaancoach

Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit niet nog 10 jaar te willen doen. Of moeders die de tropenjaren een beetje doorgekomen zijn en zich gaan afvragen; wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?  

Met super veel plezier deel ik hierbij het programma voor de kerstvakantie! 

Na de enthousiaste reacties op de yogalessen afgelopen half jaar, starten er dinsdag 13 september weer twee nieuwe lessenreeksen vanuit het Integraal Gezondheidscentrum in Zaltbommel. 

yogales Zaltbommel

Whieeehooeee! Ik kan zo enthousiast worden van al die leukerds die elke dinsdag mee komen doen met 'relax yoga'. Dat vroeg om een extra les! Dus geef ik vanaf april twee lessen achter elkaar in het Integraal Gezondheids Centrum.

beperkende gedachten
In deze 7 stappen leer je jouw beperkende overtuigingen de baas te worden! ⚡
Als er iets is wat je klein houdt of waardoor je negatief over jezelf of situaties aankijkt zijn het beperkende overtuigingen. Wow, wat zijn dit irritante kleinerende gedachten.
 

Yoga in Zaltbommel

Yes! Vanaf dinsdag 25 januari zal ik in Zaltbommel yogales gaan geven. Relaxte yoga waar iedereen aan mee kan doen. Dus wil jij meer rust in je hoofd en een soepeler lijf? Dan is yoga iets voor jou! Het is echt een cadeautje voor jezelf. 

coach_Zaltbommel

Ooit de stad verlaten? Nee, dat nooit! Jarenlang heb ik dat gedacht, totdat ik moeder werd en de behoefte naar ruimte en rust groeide. Maar waar naartoe verhuizen? Lastig hoor! 

THE LATEST

 • Alle cliches zijn waar... 5 september 2023

  Alle clichés zijn waar - over 4 maanden gaat Imae naar de basisschool, mijn allessie, naar groep 1. 😭 Stop. De. Tijd. Voor mijn gevoel zat ze een...

 • Nieuwe yogales op woensdagochtend 23 februari 2023

  Joepieeeee... omdat de dinsdagavond lessen vrij vol zitten en er eigenlijk steeds een wachtlijst is, ga ik een nieuwe les op woensdagochtend starten vanaf 8...

 • Het veertigers dilemma 25 januari 2023

  Het veertigers dilemma Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers...

 • Past jouw baan nog bij wie je nu bent? 4 januari 2023

  Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit...

 • Programma kerstvakantie 2022-2023 15 november 2022

  Met super veel plezier deel ik hierbij het programma voor de kerstvakantie!