fbpx

Voor jou

Wil jij alles uit het leven halen? Ben je ambitieus? Vind je een sociaal leven belangrijk? Maar merk je dat het soms allemaal even teveel is? Heb je 'burn-out' klachten of zit je niet lekker in je vel? Voel je dat de manier waarop je het altijd doet niet meer past?  Heb je zoveel gezorgd voor de ander, dan is de kans groot dat je jezelf een beetje bent kwijt geraakt. Dan is de kans groot dat je last hebt van één van deze klachten:

 

  • Weinig energie

  • Onzeker gevoel

  • Moeite met keuzes maken

  • Niet weten wat je wilt of hoe je het wilt
  • Opgejaagd gevoel

  • Negatieve gedachtes of druk in je hoofd

  • Moeite met tegenslagen

  • Moeite met tijd voor jezelf vrijmaken

 IBC_Illustraties_01.2IconDayNight.jpg

De oplossing

Gelukkig kun je hier iets aan doen en is een oplossing binnen handbereik. Het kost alleen wat tijd om het te integreren in je leven. Ik ondersteun je er graag bij, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Afhankelijk van jouw persoonlijk Inner Bliss goal werken we naar meer ontspanning, energie en zelfvertrouwen. Het is belangrijk dat je meer vanuit je gevoel gaat leven en je intuïtie leert gebruiken. Je kan je grenzen beter aangeven en beter omgaan met tegenslagen. Alles om jouw BLISS leven te leven en VOORUIT te gaan. Klinkt jou dit als muziek in de oren? 

Ik ben er voor jou als drukke, hardwerkende mama van jonge kids. De ergste tropenjaren zijn achter de rug. De kids gaan lekker, nu jij nog. 

Want wat wil ik precies? Zingeving. 

Hoe kom ik relaxter die drukke dagen door? Stressmanagement. 

Je pakt de regie terug voor een leven met meer rust, energie en zelfvertrouwen.

 

Ik ben er ook voor jou als wens-mama, tijdens het fertiliteitstraject of in de onderzoekende fase. Uit ervaring weet ik hoe dit verlangen en zo’n traject allesomvattend is. Hoe je erdoor wordt opgeslokt, met alle emoties en hormonen bepaald het je leven. 

 

Nú speciaal voor jou!

Laat hier jouw wens achter, dan neem ik snel contact met je op! 

Vraag nu gratis aan

inner bliss online smartphone 200