fbpx

De Heart Ateliers (aka workshops) die ik organiseer zijn een heerlijk cadeau voor jezelf, zus, vriendin, buurvrouw of wie dan ook.

Verwacht een middag met alle aandacht voor jezelf, mooie inzichten, creativiteit, ontspanning, stukje coaching, een  mooi thema, lekkere drinks en bites in een cosy setting. Alles om te zorgen dat jij meer uit je heart gaat leven.  

De eerst volgende Heart Ateliers zijn gepland op 12 november '22 (VOL) 10 december '22 (VOL), 28 januari '23; Intentions into Actions. 

Tijdens deze middag word je na een energiemeting meegenomen in een visualisatie, vervolgens maken we een visionboard met bijhorende heldere acties. Het perfecte moment om te checken hoe het met je doelen gesteld is, wat je dromen en wensen zijn. 

Voor wie: iedereen die richting wil geven aan haar leven, de regie pakken en dichterbij dromen en doelen wilt komen.

Wanneer: eerstvolgende op zaterdag 20 januari 13.30 - 17.00 uur

Waar: Integraal Gezondheidcentrum Zaltbommel

Investering: €57,- incl materialen, visualisatie voor thuis, drinks & bites

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via insta DM @innerblisscompany

 

Tijdelijke actie:

Doe je mee met het BLOOM groepscoach traject? Dan ontvang je de ticketprijs terug en betaal je slechts €175 voor jouw BLOOM traject!

 

Hieronder nog wat informatie:

123

Vraag nu gratis aan

inner bliss online smartphone 200