fbpx

Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit niet nog 10 jaar te willen doen. Of moeders die de tropenjaren een beetje doorgekomen zijn en zich gaan afvragen; wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?  

Uiteindelijk gaat het vinden van een baan die echt bij jou past over jezelf nog beter leren kennen, dichtbij jezelf komen, loslaten van overtuigingen en de automatische piloot. Dan kan je echt gaan voelen wat je wel wilt en wat niet. 
 
Zo gaan we vanuit jouw persoonsprofiel, door de droomfase, naar de arbeidsmarktverkenning en een zoekprofiel naar de arbeidsmarktbenadering, want hoe zorg je er vervolgens voor dat jij die droomjob krijgt?! 
 
Heel leuk om samen te onderzoeken en dan het zelfvertrouwen en enthousiasme te zien groeien.
 
Heb jij interesse in loopbaancoaching? Plan een vrijblijvende kennismaking in mijn agenda.  Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

THE LATEST

 • Alle cliches zijn waar... 5 september 2023

  Alle clichés zijn waar - over 4 maanden gaat Imae naar de basisschool, mijn allessie, naar groep 1. 😭 Stop. De. Tijd. Voor mijn gevoel zat ze een...

 • Nieuwe yogales op woensdagochtend 23 februari 2023

  Joepieeeee... omdat de dinsdagavond lessen vrij vol zitten en er eigenlijk steeds een wachtlijst is, ga ik een nieuwe les op woensdagochtend starten vanaf 8...

 • Het veertigers dilemma 25 januari 2023

  Het veertigers dilemma Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers...

 • Past jouw baan nog bij wie je nu bent? 4 januari 2023

  Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit...

 • Programma kerstvakantie 2022-2023 15 november 2022

  Met super veel plezier deel ik hierbij het programma voor de kerstvakantie!