fbpx

Alle clichés zijn waar - over 4 maanden gaat Imae naar de basisschool, mijn allessie, naar groep 1. 😭 Stop. De. Tijd. Voor mijn gevoel zat ze een paar maanden geleden nog in mijn buik. 

Naast dat ik het spannend vind kijk ik er ook naar uit. Want voordat ik het weet zitten ze allebei op school en komt er weer meer ruimte voor mezelf. Voor mij. Voor mijn werk.  Dat lijkt me heeeeerlijk! 🤩

 

In mijn praktijk spreek ik veel moeders wiens kids ook bijna, of inmiddels allemaal naar school gaan en die de afgelopen jaren zoveel gezorgd hebben voor het gezin, zichzelf wegcijferden, hun best deden om die leuke sexy vriendin/vrouw te zijn, hun werk ‘prima’ vinden of er echt geen energie meer van krijgen en dit moment aangrijpen om te gaan onderzoeken wie ze (inmiddels) zijn, elke levensfase brengt andere wensen en dromen met zich mee. Een mooi moment om de balans op te maken - waar sta ik? Waar wil ik zijn? Wat heb ik nodig? Etc.

 

Soms wordt het een loopbaan traject, soms gaat het om stress reductie, altijd staat persoonlijke ontwikkeling op een holistische manier centraal. En vaak is het een combinatie van het bovenstaande. 

 

Alles om te zorgen dat jij volledig de regie pakt in jouw leven. Zodat jij kan SHINEN, op welke manier dan ook! 💥🤩

Je bent super welkom om een koffietje te drinken in Bliss headquarter in Zaltbommel!

 

THE LATEST

 • Alle cliches zijn waar... 5 september 2023

  Alle clichés zijn waar - over 4 maanden gaat Imae naar de basisschool, mijn allessie, naar groep 1. 😭 Stop. De. Tijd. Voor mijn gevoel zat ze een...

 • Nieuwe yogales op woensdagochtend 23 februari 2023

  Joepieeeee... omdat de dinsdagavond lessen vrij vol zitten en er eigenlijk steeds een wachtlijst is, ga ik een nieuwe les op woensdagochtend starten vanaf 8...

 • Het veertigers dilemma 25 januari 2023

  Het veertigers dilemma Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers...

 • Past jouw baan nog bij wie je nu bent? 4 januari 2023

  Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit...

 • Programma kerstvakantie 2022-2023 15 november 2022

  Met super veel plezier deel ik hierbij het programma voor de kerstvakantie!