fbpx

"5.45 uur... je schrikt wakker van een van de kids. Je lichaam voelt zwaar, pfff weer zo'n dag. Je staat gelijk 'aan' en de to do's waar je gister niet aan toegekomen bent poppen op in je hoofd. Je voelt je vermoeid. Je scrollt door je insta feed en een zwerm jaloezie trekt voorbij. Lekker dan. Vlug kleed je iedereen aan, valt uit naar zoonlief, propt een broodje in je mond en baalt nu al van jezelf. Je schrikt als je bedenkt dat je zo een presentatie moet geven. Vergeten. Ook dat nog..."

 

Waarschijnlijk komen deze struggles je bekend voor...

 "Ik ben zo streng voor mezelf"

"Ik ben alleen maar aan het zorgen"

"Die date nights komen er nooit van"

"Ik ben alleen maar aan het denken, ik wil meer voelen"

"Is dit alles?"

"Ik weet niet wat ik wil of welke kant ik op moet"

"Welke baan past echt bij mij?"

"Ik voel me best wel eens eenzaam"

"Ik voel me onzeker"

"Ik heb nooit tijd voor mezelf"

"Ik wil meer in mijn kracht staan"

"Ik wil voldoening uit mijn werk halen"

"Ik voel me stuurloos"

"Ik wil wat liever voor mezelf zijn"

"Soms vind ik alles te overweldigend"

"Ik voel me ontevreden"

"Ik gun mezelf zo weinig"

"Ik heb geen grip op mijn leven"

 

 Herkenbaar? Plan hieronder direct een gratis kennismaking!

 

 

Aanbod

Martine heeft voor ieder wat wils. Omdat elke vraag, behoefte en portemonnee anders is.  Tijdens de kennismaking denkt Martine graag met je mee om te kijken welk traject het beste bij je past. Over het algemeen kan je er vanuit gaan; ben jij op zoek naar een nieuwe job en heb je geen idee wat er bij je past, dan sluit het exclusieve (loopbaan)traject  hierop aan. Evenals het herstellen van bv een burn out, vraagt dat om meer coachsessies. Heb je een kleinere coachvraag, dan sluit het start of premium pakket beter bij jou aan.

loopbaan coaching Zaltbommel

"Your beliefs become your thoughts, your thoughts become your words, your words become your actions, your actions become your habits, your habits become your values, your values become your destiny."

— Mahatma Gandhi 

IBC Illustraties 03CoachingThee zw 

 

Doel programma

Als we gaan samenwerken formuleren we vooraf jouw Inner Bliss goal(s). Waarom doe je mee? Wat wil je bereiken als alles mogelijk is?  Misschien weet je dit direct, het kan ook zijn dat we dit eerst samen gaan onderzoeken. Afhankelijk van jouw Inner Bliss goal bepalen we welke stappen jij gaat zetten en waarbij ik jou kan ondersteunen.

Het doel van dit coachtraject is om jouw talenten/kwaliteiten, persoonlijke waarden, energiegevers en nemers, valkuilen, mindset en gedachtenpatronen inzichtelijk krijgen. We maken visueel wie jij bent en kijken vervolgens wat er bij jou past. Qua professionele ontwikkeling, relaties, invulling vrije tijd, etc. Vanuit persoonlijk leiderschap kijken we welke stappen jij mag gaan zetten. 

Ga jij voor het 'exclusieve' programma, dan krijg je toegang tot de online cursus. Hierin zitten onderdelen voor in je vrije tijd, maar ook oefeningen die je handig op kantoor kunt doen, zonder dat iemand het door heeft. Stressvol moment? Geen probleem, je kan het aan!

Holistisch coachen

Als holistisch coach kijk ik naar het hele plaatje; van de mentale of psychische factoren, tot de lichamelijke, energetische en emotionele vraagstukken die daarbij horen. Ik combineer verschillende technieken tot een passende blend voor jou! 

levenswielIB 

Resultaten:

      • Je voelt meer rust

      • Je hebt de regie terug over je leven 

      • Je hebt inzicht in wat je precies met je leven wilt

      • Je hebt vertrouwen in jezelf en jouw situatie

      • Meer positieve energie

      • Je kunt duidelijk je grenzen aangeven

      • Je bent een leukere mama/ vrouw/ vriendin/ dochter

      • Je hebt minder last van angsten

      • Je innerlijke wijsheid is vergroot 

      • Je vent heeft zijn woestaantrekkelijke partner terug

      • Je kunt omgaan met lastige situaties 

      • Je hebt meer plezier in het leven!

 

Begeleiding tijdens het programma

Uniek aan het Inner Bliss-programma is de combinatie van onderdelen, samen met de één-op-één begeleiding van Martine Hilverda. Ik werk als holistisch coach & yogadocent, de afgelopen jaren heb ik veel kennis op het gebied van selfcare, mindset en ontspanning opgedaan. Tijdens het programma zal je meer energie en zelfvertrouwen voelen, maar ook fysiek en emotioneel sterker worden.

Je krijgt praktische adviezen die echt bij jou passen en alle ruimte om hiermee te oefenen. Je hoeft het niet meer allemaal alleen te doen.

De Inner Bliss Company geeft jou de tools die je steeds weer kunt toepassen om jouw Inner Bliss te ervaren. 

 

Mogelijke thema's

(Persoonlijk) leiderschap 

Relaties

Grenzen opzoeken en bewaken

Intuïtie gebruiken 

Stress release - burnout

Loopbaan/ business

Omgaan met emoties

Mindset

Moederschap

Keuzes maken

Bewustzijn

Zelfvertrouwen

  

Investering in jezelf

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wat jouw wensen zijn en wat je nodig hebt. Je ontvangt een persoonlijk plan. 

Kosten voor coaching vanaf €197,- voor de START middag. Je leest dit terug in het schema net onder het kopje AANBOD, hierboven, op deze pagina. Je kunt in termijnen betalen. Overleg met je werkgever of die deze investering voor jou wilt maken. Fysiek en mentaal gezonde werknemers zijn van groot belang.  

 

Locatie

Mijn deuren staan voor jou zowel online als fysiek open in mijn praktijk in Zaltbommel, gevestigd in het Integraal Gezondheidscentrum. Adres: de Virieusingel 8, 5301 GB, Zaltbommel.

 

Vraag? Misschien staat hij ertussen...

          • Het is een hele investering, kost het mij niet teveel?

Wat kost het je nu? De uren die je nu kwijt bent met nadenken en twijfelen? Hoeveel uur zit je nu weg te kwijnen op de bank. Bedenk eens wat het je oplevert als je alles uit je leven haalt en jouw doel(en) bereikt, in maar 12 weken tijd!

          • Ik heb er geen tijd voor.

Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde aantal uren en kan je veel tijd verspillen aan niet weten wat je moet doen. De stok achter de deur die ik je bied als coach, zorgt je juist tijd wint. Dus de tijdsinvestering heb je binnen no time terug.

          • No cure, no pay.

Misschien ben je al eens eerder bij een coach of psycholoog geweest en heeft het je niet geholpen. Je hebt daardoor geen vertrouwen dat dit voor jou werkt.

Ik geloof in dit programma en deze aanpak, als je bereidt bent om met mij mee te bewegen, dan weet ik zeker dat je de waarde er uit haalt. Mocht dat niet het geval zijn dat stoppen we de coaching en krijg je geld terug.

 

Aanmelden voor een gratis Inner Bliss kennismakingsgesprek?

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op of boek direct een gratis kennismakingsgesprek.

Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle Inner Bliss activiteiten, zoals workshops of retreats.

 

NOBCO coach

 Martine is geregistreerd bij de NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches.

Vraag nu gratis aan

inner bliss online smartphone 200