fbpx

Herken jij deze struggles:

"Ik ben zo streng voor mezelf"

"Ik ben alleen maar aan het denken, ik wil meer voelen"

"Is dit alles?"

"Ik weet niet wat ik wil of welke kant ik op moet"

"Welke baan past echt bij mij?"

"Ik voel me best wel eens eenzaam"

"Ik voel me onzeker"

"Ik heb nooit tijd voor mezelf"

"Ik wil meer in mijn kracht staan"

"Ik wil voldoening uit mijn werk halen"

"Ik voel me stuurloos"

"Ik wil wat liever voor mezelf zijn"

"Soms vind ik alles te overweldigend"

"Ik voel me ontevreden"

"Ik gun mezelf zo weinig"

"Ik heb geen grip op mijn leven"

 

 Herkenbaar? Plan hieronder direct een gratis kennismaking!

 

 

Inhoud programma

Het Inner Bliss-coachprogramma geeft je handvaten om een relaxter en gelukkiger leven te creëren. In het programma komen 1-op-1 coaching, mindfulness, meditatie, ontspanning- en ademhalingsoefeningen samen. 

Als deelnemer aan het Inner Bliss programma krijg je:

 • 5 coachsessies van 75 minuten, online of offline 

 • Geleide meditaties

 • Mindfulness werkboek
 • Ontspannings- en ademhalingsoefeningen 

 • Huiswerkopdrachten

 • Lifestyle advies

 • Contact via de app 

 

"Your beliefs become your thoughts, your thoughts become your words, your words become your actions, your actions become your habits, your habits become your values, your values become your destiny."

— Mahatma Gandhi 

IBC Illustraties 03CoachingThee zw 

 

Doel programma

Als je start met het Inner Bliss programma formuleren we tijdens het eerste gesprek jouw Inner Bliss goal(s). Waarom doe je mee? Wat wil je bereiken als alles mogelijk is?  Misschien weet je dit direct, het kan ook zijn dat we dit eerst samen gaan onderzoeken. Afhankelijk van jouw Inner Bliss goal bepalen we welke stappen jij gaat zetten en waarbij ik jou kan ondersteunen.

Het doel van dit coachtraject is om jouw talenten/kwaliteiten, persoonlijke waarden, energiegevers en nemers, valkuilen, mindset en gedachtenpatronen inzichtelijk krijgen. We maken visueel wie jij bent en kijken vervolgens wat er bij jou past. Qua professionele ontwikkeling, relaties, invulling vrije tijd, etc. Vanuit persoonlijk leiderschap kijken we welke stappen jij mag gaan zetten. 

In de online cursus zitten onderdelen voor in je vrije tijd, maar ook oefeningen die je handig op kantoor kunt doen, zonder dat iemand het door heeft. Stressvol moment? Geen probleem, je kan het aan!

Holistisch coachen

Als holistisch coach kijk ik naar het hele plaatje; van de mentale of psychische factoren, tot de lichamelijke, energetische en emotionele vraagstukken die daarbij horen. Ik combineer verschillende technieken tot een passende blend voor jou! 

levenswielIB 

Resultaten in 90 dagen:

      • Je voelt meer rust

      • Je hebt de regie terug over je leven - jij bent de leider

      • Je hebt inzicht in wat je precies met je leven wilt

      • Je hebt vertrouwen in jezelf en jouw situatie

      • Je kunt duidelijk je grenzen aangeven

      • Je bent ontwikkeld als authentiek (persoonlijk) leider

      • Je hebt minder last van angsten

      • Je innerlijke wijsheid is vergroot 

      • Je kunt omgaan met lastige situaties 

 

Begeleiding tijdens het programma

Uniek aan het Inner Bliss-programma is de combinatie van onderdelen, samen met de één-op-één begeleiding van Martine Hilverda. Ik werk als holistisch coach & yogadocent, de afgelopen jaren heb ik veel kennis op het gebied van selfcare, mindset en ontspanning opgedaan. Tijdens het programma zal je meer energie en zelfvertrouwen voelen, maar ook fysiek en emotioneel sterker worden.

Je krijgt praktische adviezen die echt bij jou passen en alle ruimte om hiermee te oefenen. Je hoeft het niet meer allemaal alleen te doen.

De Inner Bliss Company geeft jou de tools die je steeds weer kunt toepassen om jouw Inner Bliss te ervaren. 

 

Onderwerpen die aan bod komen

(Persoonlijk) leiderschap

Relaties

Grenzen opzoeken en bewaken

Intuïtie gebruiken 

Stress release

Loopbaan/ business

Omgaan met emoties

Mindset

Focus

Keuzes maken

Bewustzijn

Zelfvertrouwen

  

Investering in jezelf

Kosten voor een coachtraject vanaf €749,-  Je kunt in termijnen betalen. Overleg met je werkgever of die deze investering voor jou wilt maken. Fysiek en mentaal gezonde werknemers zijn van groot belang.  

 

Locatie

Ik werk zowel online, als vanuit mijn praktijk in Zaltbommel, in het Integraal Gezondheidscentrum. Adres: de Virieusingel 8, 5301 GB, Zaltbommel.

 

Vraag? Misschien staat hij ertussen...

          • Het is een grote investering, kost het mij niet teveel?

Wat kost het je nu? De uren die je nu kwijt bent met nadenken en twijfelen? Hoeveel uur zit je nu weg te kwijnen op de bank. Bedenk eens wat het je oplevert als je alles uit je leven haalt en jouw doel(en) bereikt, in maar 12 weken tijd!

          • Ik heb er geen tijd voor.

Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde aantal uren en kan je veel tijd verspillen aan niet weten wat je moet doen. De stok achter de deur die ik je bied als coach, zorgt je juist tijd wint. Dus de tijdsinvestering heb je binnen no time terug.

          • No cure, no pay.

Misschien ben je al eens eerder bij een coach of psycholoog geweest en heeft het je niet geholpen. Je hebt daardoor geen vertrouwen dat dit voor jou werkt.

Ik geloof in dit programma en deze aanpak, als je bereidt bent om met mij mee te bewegen, dan weet ik zeker dat je de waarde er uit haalt. Mocht dat niet het geval zijn dat stoppen we de coaching en krijg je geld terug.

 

Aanmelden voor een gratis Inner Bliss kennismakingsgesprek?

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op of boek direct een gratis kennismakingsgesprek.

Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle Inner Bliss activiteiten, zoals workshops of retreats.

 

NOBCO coach

 Martine is geregistreerd bij de NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches.

Vraag nu gratis aan

inner bliss online smartphone 200

De eerste stap naar rust en focus

Meld je aan voor de Inner Bliss briefing (1x per maand fijne tips). Ontvang nu een GRATIS geleide meditatie in jouw mailbox en ervaar de eerste stap naar een geluk, rust, plezier, kracht en succes. Geef jezelf dit cadeau!