fbpx

Het veertigers dilemma

Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers dilemma. Soms zijn ze halverwege de dertig, andere juist ietsje ouder, maar allemaal ervaren ze een soort kantelpunt. 

Na hun afstuderen hebben ze al zo’n twintig jaar (!!!) hard gewerkt, carrière gemaakt, of niet, wellicht moeder geworden en de tropenjaren doorgemaakt. Nu ze rond de veertig zijn, voelt dit als een keerpunt en lopen ze rond met vragen:

 Wat wil ik nu precies? 

Is dit alles?!

Haal ik nog wel voldoening uit mijn werk?

Wat is er terecht gekomen van de dromen die ik vroeger had?

Wat wil ik echt meegeven aan mijn kinderen?

Hoe zinvol is mijn werk eigenlijk? 

 

Waar voorheen de nadruk meer lag op carriere maken, doelen nastreven en behalen. Worden zingeving en werkgeluk belangrijke factoren in het leven.  

En hier gaat het bij mij echt kriebelen, want hier krijg ik zoveel energie van. Je mag zeker nog 25 jaar werken, dus holy moly, hoe fijn om iets te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Waar je van oor tot oor stralend en vol enthousiasme op een borrel over wilt vertellen. 💓

Daar ligt mijn rol en expertise - met jouw onderzoeken wie je bent, wat je wilt en kunt en hoe je daar gaat komen.

De eerste stap: let’s gooooo! Kom in actie. Want als je dat niet doet, gaat er ook niks veranderen. We gaan je dromen en wensen omzetten in een concreet plan. Geloof me, het voelt zoooo goed om een ‘plan de campagne’ te hebben! 🤩 Plan hier gelijk een vrijblijvende kennismaking met mij in. 

 

 

 

THE LATEST

 • Alle cliches zijn waar... 5 september 2023

  Alle clichés zijn waar - over 4 maanden gaat Imae naar de basisschool, mijn allessie, naar groep 1. 😭 Stop. De. Tijd. Voor mijn gevoel zat ze een...

 • Nieuwe yogales op woensdagochtend 23 februari 2023

  Joepieeeee... omdat de dinsdagavond lessen vrij vol zitten en er eigenlijk steeds een wachtlijst is, ga ik een nieuwe les op woensdagochtend starten vanaf 8...

 • Het veertigers dilemma 25 januari 2023

  Het veertigers dilemma Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers...

 • Past jouw baan nog bij wie je nu bent? 4 januari 2023

  Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit...

 • Programma kerstvakantie 2022-2023 15 november 2022

  Met super veel plezier deel ik hierbij het programma voor de kerstvakantie!