Wat zeggen anderen?

 

Maroescha

"Ik kwam bij Martine omdat ik wat hulp kon gebruiken om mijn liefdesleven weer op een pad te brengen waar ik me prettig bij voel en waarmee het op een gezonde manier een toevoeging is aan mijn leven. 

Martine heeft me geholpen met dingen uit mijn verleden een plekje kunnen geven en mijn gewenste toekomst voor me te zien. Hierdoor heb ik het gevoel dat die toekomst ook daadwerkelijk voor mij in het vizier kan liggen! 

De aanpak van Martine is ontzettend fijn, juist de combinatie van mediteren, praten en opdrachten was voor mij ideaal. Ze is echt een warm persoon waar ik graag dingen aan toevertrouw en raad haar zeker aan aan mijn vrienden wanneer ze in een lastig parket zitten of gewoon de behoefte hebben om bepaalde dingen in het leven aan te pakken." - Maroescha


Hanneke

"Via instagram kwam ik in contact met jou en de posts en visualisaties spraken mij erg aan, vervolgens kwam er een aanbieding voorbij voor het Innerbliss programma, wat precies aansluit bij mijn zoektocht.
Door het Innerbliss programma heb ik geleerd dat je door jezelf te zijn en je kwetsbaar durft op te stellen je juist heel krachtig bent en daardoor ook in je kracht komt te staan.
Door meditatie merk ik dat je ook dicht bij jezelf komt te staan en voelt waar je behoeftes liggen.
Door rust, stilte komt er ruimte en komen er ook antwoorden op onbeantwoorde vragen.
Verder heb je mij geleerd om over bepaalde vraagstukken te praten de inzichten zich ook opvolgen…...
Tijdens het Innerbliss programma heb ik je een beetje leren kennen, bij mij kom je over als iemand die erg goed kan luisteren, heel rustig, lief en geaard is. Ik heb mij altijd erg veilig gevoeld om mijn kwetsbaarheid te tonen en ik heb niet 1 keer het gevoel gehad dat je mij niet begreep, je vatte alles goed samen en vroeg mij altijd of het klopte." - Hanneke

Denise

"Ik kwam bij Martine omdat ik al een tijd niet lekker in mijn vel zat, met mezelf in de knoop, en ik het tijd vond hieraan te gaan werken. Het was vooral de drukte in mijn hoofd, de stress symptomen en onrust waar ik aan wilde werken.

Martine heeft mij geholpen met het vinden van methodes die voor mij werken. Een persoonlijk programma met rustmomenten wanneer dit voor mij het beste uitkomt en ademhalingsoefeningen. En vooral handvaten en manieren om om te gaan met bepaalde overheersende gevoelens en gedachten, en deze te leren begrijpen in plaats van weg te stoppen of te laten overheersen wat mij erg heeft geholpen.

Wat ik onwijs fijn vond is dat je echt luistert. Je geeft geen advies in de ‘traditionele’ zin van ‘dit moet je doen om beter te worden’, geen standaard aanpak, maar je helpt vooral sturen om zelf bij de juiste oplossingen te komen, om twee kanten te zien van elke gedachte, elke gevoelens en te helpen hiermee de juiste manier te vinden hiermee om te gaan. Het programma voelde heel persoonlijk, op maat gemaakt en dat was erg prettig. En daarnaast ben je gewoon een heel fijn persoon om mee te praten en heb ik met jou hulp het beste van mezelf naar boven gehaald waar ik heel dankbaar voor ben." Denise

todayimgrateful

De eerste stap naar rust en focus

Meld je aan voor de Inner Bliss briefing (1x per maand fijne tips). Ontvang nu een GRATIS geleide meditatie in jouw mailbox en ervaar de eerste stap naar een geluk, rust, plezier, kracht en succes. Geef jezelf dit cadeau!