Ik heb genoten van de lessen van Martine. Tijdens haar lessen straalt ze een bepaalde rust uit en het gevoel dat alles goed is. Het was een fijne ervaring om door haar begeleid te worden, om meer uit je hoofd te gaan en meer te voelen. Je komt dichter bij jezelf. Martine doet dit alles op een hele relaxte en nuchtere manier, totaal niet ‘zweverig’. Ik ben zeker van plan om vaker bij Martine een yogales of coachingsessie te doen!

Martine is tof! Heerlijk relaxed en toch heel gedreven. De workshop waren super interessant en leerzaam. Coole chick en inspirerend om te zien hoe ze door het leven gaat.

De lessen sloten precies aan op zaken waar ik voor mezelf meer mee wil doen. Ik leerde hoe ik bij mezelf kan blijven en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik me voel zoals ik me wil voelen. Door hier actief mee bezig te zijn, doe je inzichten op die je zowel persoonlijk als zakelijk kunt gebruiken. Het enthousiasme van Martine is aanstekelijk en zorgt ervoor dat je nóg meer uit de lessen en workshops haalt Ze is gewoon heel goed in wat ze doet, wat mij betreft zeker een aanrader!

- Adine, blogger www.lekkerlevenmetminder.nl

De eerste stap naar rust en focus

Meld je aan voor de Inner Bliss briefing (1x per maand fijne tips). Ontvang nu een GRATIS geleide meditatie in jouw mailbox en ervaar de eerste stap naar een geluk, rust, plezier, kracht en succes. Geef jezelf dit cadeau!