fbpx

Wat zeggen mijn coachees?

 

Iva

Ik merkte dat ik vastliep. Mijn hoofd bleef maar piekeren over dezelfde onderwerpen en het lukte me niet meer om er zelf uit te komen. Toen dacht ik, ik moet met iemand gaan praten. 

Ik las waarmee jij je mee bezig hield dacht ik: "Ja, dat gaat over mij". Toen we vervolgens nog een fijn telefoongesprek hadden, waarin je luisterde en doorvroeg, was ik om. Het coachtraject heeft me geholpen om meer balans terug te brengen in mijn leven. Om beter naar de signalenen te luisteren die mijn lichaam me geven. En, om de lat voor mezelf lager te leggen zonder dat ik mezelf tekort doe. Ik kan nu met meer rust en minder gejaagdheid werken aan mezelf. 

Ik zou je aanraden aan mensen die heel veel van zichzelf moeten. Ik zou zeggen dat je door de gesprekken met Martine, die vanuit rust en compassie contact met je zoekt,onthaast en stilstaat bij je eigen gedrag. De combinatie van de online cursus die je thuis kan doen en die gesprekken zorgen ervoor dat je meer leert te luisteren naar je gevoel, in plaats van alles wat je van jezelf moet. Martine weet daarnaast ook op z'n tijd te confronteren en je een spiegel voor te houden. Daardoor kom je er bij haar niet te makkelijk van af.  

Ik ben me meer bewust geworden van mijn eigen waarden. Ik durf daardoor nu beter zelf keuzes te maken. Verder ben ik  meer rust ingebouwd in mijn leven. Dat kostte wat moeite, maar het doet me erg goed. Ik geef mijn ontwikkeling een 8. 

 


Renske 

 ''Via Insta kwam ik vorig jaar bij de Inner Bliss Company terecht. Een tijdje volgde ik en werd altijd geïnspireerd door wat Martine deelde. Toen mijn baan niet meer zeker was en ik nog wat andere tegenslagen kreeg, merkte ik dat wat hulp of begeleiding nodig was. Normaal los ik alles graag zelf op. Dit was eigenlijk voor het eerst dat ik naar een coach ging. Ik kan het iedereen aanraden!

Martine heeft veel kennis, leerde mij te voelen, mijn intuïtie gebruiken en samen onderzochten we wie ik ben en wat ik te bieden heb. Dingen uit het verleden heb ik door jou een plekje gegeven. Door de coaching heb ik veel stappen gezet. Ik had altijd 1000 ideeën, maar daar bleef het altijd bij. Nu zijn er dingen echt aangepakt. Ik heb hierdoor een baan gevonden en doordat ik anders naar mijzelf ben gaan kijken heb ik tegenwoordig ook een hele lieve vriend. Martine luistert echt, stemt af en zorgt voor veiligheid." - Renske

 


Fleur

"Ik kwam bij jou voor meer rust, zelfliefde en richting in mijn leven. Je hebt me heel goed geholpen. Door te leren voelen. Heel fijn, verhelderend. Door goede vragen te stellen en door me uit m’n gedachten naar mijn gevoel te brengen. Dat liefde en mildheid altijd voorop mag staan. 

Je kennis, liefde en rust vind ik uniek aan jou. Fijne persoonlijke begeleiding. Dat je me hebt geleerd dingen concreet te maken is zo belangrijk, hoe klein ook. Je holistische aanpak werkt, een combinatie van het geheel ipv tunnelvisie.

Je zorg. Liefde. Begeleiding. Heel fijn. Voelde als een heeeeeele goede vriendin. Zo één die iedereen verdiend. 


Maroescha

"Ik kwam bij Martine omdat ik wat hulp kon gebruiken om mijn liefdesleven weer op een pad te brengen waar ik me prettig bij voel en waarmee het op een gezonde manier een toevoeging is aan mijn leven. 

Martine heeft me geholpen met dingen uit mijn verleden een plekje kunnen geven en mijn gewenste toekomst voor me te zien. Hierdoor heb ik het gevoel dat die toekomst ook daadwerkelijk voor mij in het vizier kan liggen! 

De aanpak van Martine is ontzettend fijn, juist de combinatie van mediteren, praten en opdrachten was voor mij ideaal. Ze is echt een warm persoon waar ik graag dingen aan toevertrouw en raad haar zeker aan aan mijn vrienden wanneer ze in een lastig parket zitten of gewoon de behoefte hebben om bepaalde dingen in het leven aan te pakken." - Maroescha


Hanneke

"Via instagram kwam ik in contact met jou en de posts en visualisaties spraken mij erg aan, vervolgens kwam er een aanbieding voorbij voor het Innerbliss programma, wat precies aansluit bij mijn zoektocht.
 
Door het Innerbliss programma heb ik geleerd dat je door jezelf te zijn en je kwetsbaar durft op te stellen je juist heel krachtig bent en daardoor ook in je kracht komt te staan.
Door meditatie merk ik dat je ook dicht bij jezelf komt te staan en voelt waar je behoeftes liggen.
Door rust, stilte komt er ruimte en komen er ook antwoorden op onbeantwoorde vragen.
Verder heb je mij geleerd om over bepaalde vraagstukken te praten de inzichten zich ook opvolgen…...
 
Tijdens het Innerbliss programma heb ik je een beetje leren kennen, bij mij kom je over als iemand die erg goed kan luisteren, heel rustig, lief en geaard is. Ik heb mij altijd erg veilig gevoeld om mijn kwetsbaarheid te tonen en ik heb niet 1 keer het gevoel gehad dat je mij niet begreep, je vatte alles goed samen en vroeg mij altijd of het klopte." - Hanneke

Denise

"Ik kwam bij Martine omdat ik al een tijd niet lekker in mijn vel zat, met mezelf in de knoop, en ik het tijd vond hieraan te gaan werken. Het was vooral de drukte in mijn hoofd, de stress symptomen en onrust waar ik aan wilde werken.

Martine heeft mij geholpen met het vinden van methodes die voor mij werken. Een persoonlijk programma met rustmomenten wanneer dit voor mij het beste uitkomt en ademhalingsoefeningen. En vooral handvaten en manieren om om te gaan met bepaalde overheersende gevoelens en gedachten, en deze te leren begrijpen in plaats van weg te stoppen of te laten overheersen wat mij erg heeft geholpen.

Wat ik onwijs fijn vond is dat je echt luistert. Je geeft geen advies in de ‘traditionele’ zin van ‘dit moet je doen om beter te worden’, geen standaard aanpak, maar je helpt vooral sturen om zelf bij de juiste oplossingen te komen, om twee kanten te zien van elke gedachte, elke gevoelens en te helpen hiermee de juiste manier te vinden hiermee om te gaan. Het programma voelde heel persoonlijk, op maat gemaakt en dat was erg prettig. En daarnaast ben je gewoon een heel fijn persoon om mee te praten en heb ik met jou hulp het beste van mezelf naar boven gehaald waar ik heel dankbaar voor ben." Denise

todayimgrateful