fbpx

Oooh wat een heerlijkheid om dit te kunnen aankondigen! Van 7 t/m 12 oktober 2019 vind het Inner Bliss retreat plaats op Ibiza. Een week vol ontspanning, rust, tijd voor jezelf, yoga en verschillende treatments die bijdragen aan jou inner bliss gevoel. 

 

Bijzondere treatments, dagelijkse yogalessen & delicious vegetarisch eten tijdens het yoga retreat. Laat je in de watten leggen door het Inner Bliss team op Ibiza.

Het Inner Bliss retreat behoort tot onze premium retreats. Met een kleine groep mensen verblijven we in luxe villa Buena Vista. Of je nu ervaren bent of net begint met yoga, het Inner Bliss retreat is geschikt voor iedereen die tot rust wil komen in alle luxe. Van ontspannen in de jacuzzi tot een heerlijke massage en van Watsu therapie tot een ademsessie, aan alles is gedacht. Dit yoga retreat is premium door de bijzondere treatments, de luxe villa en de totale ontspanning. Laat je helemaal in de watten leggen!

 

Exclusieve treatments en behandelingen om jouw yoga retreat beleving compleet te maken!

Bij dit yoga retreat zijn verschillende treatments inbegrepen waar je gebruik van kunt maken. Naast de yogalessen krijg je een massage van onze massage therapeute Rayette, daarnaast kun je deelnemen aan een Watsu (water therapie sessie) met Kes op één van de mooiste stranden van Ibiza. Om jouw retreat beleving compleet te maken krijg je een bijzondere ademhaling groepssessie van ademcoach Tom. Een complete beleving van yoga tot relaxte behandelingen, zodat je totaal ontspannen en volledig opgeladen weer naar huis gaat na het retreat.

 

Wat levert dit retreat je op?

Vanaf het moment dat je aankomt in de villa kun je genieten van rust en ontspanning. Het Inner Bliss team zal jou gedurende het retreat van top tot teen in de watten leggen. Doordat er elke dag aandacht is voor yoga, meditatie en mindfulness wordt je ondergedompeld in rust en ruimte. Het is wetenschappelijk bewezen dat door te mediteren en aan yoga te doen, je een ander hersengebied gaat gebruiken dan je 90% van de dag doet. Dit is het gebied van je creatieve brein en nieuwe oplossingen. Voor sommige mensen geldt dat ze bepaalde gebeurtenissen beter kunnen verwerken, anderen merken dat er ruimte ontstaat voor creativiteit, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling tijdens het retreat. Het is een cadeau voor jezelf om even een week met niets anders dan jezelf beter te zijn. Een perfecte manier om met stressklachten te dealen en optimaal voor jezelf te zorgen, op het gebied van voeding, beweging, mindset en soulflow. De prachtige omgeving, de natuur, cultuur, stranden en zon op Ibiza, maken dit yoga retreat een pure verwennerij.

 

Yogastijlen tijdens het Ibiza retreat

Tijdens het Inner Bliss retreat geeft Martine yin, restorative, hatha & yoga nidra les. De yogalessen zijn geschikt voor alle niveaus en ervaring is niet nodig. Tijdens een restorative of yin yoga les blijven we langer 3-5 minuten in de houding. Hatha yoga is actiever en fijn om de dag mee te beginnen. De yoga nidra is een perfecte afsluiting van de dag en wordt ook wel de slaap van de yogi's genoemd. Een sessie nidra yoga van 30 minuten staat gelijk aan ongeveer 3-4 uur nachtrust. Heerlijk!

Daarnaast kun je deelnemen aan inspirerende treatments, gericht op ontspanning en ademhaling. Er is genoeg tijd om Ibiza te gaan verkennen of te relaxen aan het zwembad. Niets moet en alles mag.

 

Ga je met ons mee?

Een gedeelde kamer boek je voor €1095,- dit is all-in, inclusief 5 overnachtingen, alle maaltijden, treatments, lessen en workshops. 

Ga je met ons mee? Boek dan jouw plekje hier. Het lijkt mij heel erg leuk je te ontmoeten! 

THE LATEST

  • Alle cliches zijn waar... 5 september 2023

    Alle clichés zijn waar - over 4 maanden gaat Imae naar de basisschool, mijn allessie, naar groep 1. 😭 Stop. De. Tijd. Voor mijn gevoel zat ze een...

  • Nieuwe yogales op woensdagochtend 23 februari 2023

    Joepieeeee... omdat de dinsdagavond lessen vrij vol zitten en er eigenlijk steeds een wachtlijst is, ga ik een nieuwe les op woensdagochtend starten vanaf 8...

  • Het veertigers dilemma 25 januari 2023

    Het veertigers dilemma Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers...

  • Past jouw baan nog bij wie je nu bent? 4 januari 2023

    Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit...

  • Programma kerstvakantie 2022-2023 15 november 2022

    Met super veel plezier deel ik hierbij het programma voor de kerstvakantie!