fbpx

hoe vind je de wareEven voor de duidelijkheid, ik ben zeker geen liefdes expert, maar in de loop van de tijd heb ik wel veel vrouwen gecoacht die op zoek waren naar een relatie en eigenlijk kwamen wij steeds tot een aantal belangrijke uitgangspunten, waar we tijdens deze sessies aan werkten. In deze blog deel ik ze graag met jou. 

 

1. Zorg dat je zelf gelukkig bent

 

Aangezien mensen van gelukkige mensen houden is dat het belangrijkste: đŗ𝐨đĢ𝐠 𝐝𝐚𝐭 đŖ𝐞 đŗ𝐞đĨ𝐟 𝐠𝐞đĨ𝐮𝐤𝐤đĸ𝐠 𝐛𝐞𝐧𝐭! Dat is dus niet alleen voor jezelf fijn, maar ook voor de mensen om je heen. Als je đ­đžđ¯đĢ𝐞𝐝𝐞𝐧 bent met je leven dan heb je niets nodig en dat maakt je aantrekkelijk en ook wel een beetje spannend. Belangrijke vraag voor jezelf: ben ik zelf gelukkig en klaar om een relatie aan te gaan en daarmee mijn leven nog mooier te maken of zoek ik een relatie als een đ¨đŠđ¯đŽđĨđĨđĸ𝐧𝐠? Niemand is graag een opvulmiddel, dus dat zou een beetje lullig zijn voor je toekomstige partner.

 

2. Werk aan je zelfvertrouwen

Leer jezelf echt goed kennen, wie ben jij? Je zelfconcept, talenten, drijfveren, waarden, etc. Als je dit allemaal goed in beeld hebt, groeit automatisch je zelfvertrouwen. Daarnaast krijg je vertrouwen door dingen die je spannend vindt gewoon te doen, als het dan lukt, heb je er weer een succeservaring bij, waardoor je zelfvertrouwen vergroot.

 

3. Wees jezelf. Helemaal zijn zoals je bent.

Om iemand aan te trekken die bij je past, is het belangrijk dat je laat zien wie jij bent. Je hoeft je dus niet beter/anders voor te doen. Wees ook niet bang om je mening te laten horen of voorkeuren uit te spreken. Dat is de enige manier om te zien of jullie daadwerkelijk om ÊÊn lijn zitten.

 

4. Ga er opuit!

En dan vooral naar plekken waar je zelf ook graag komt, maar ook nieuwe mensen kunt ontmoeten. Je kunt eindeloos met mensen uit je eigen kringetje omgaan, maar het is handiger om ook de plekken op te zoeken waar je nieuwe mensen gaat ontmoeten. Leg de drempel niet te hoog - je hoeft niet op jacht te gaan, maar geniet van een beetje flirten. Maak plezier!

 

5. Zorg voor een goed datingprofiel 

Internet daten heeft al heel wat mensen bij elkaar gedracht. In mijn eigen omgeving ken ik zo al een aantal succesverhalen. Zorg ervoor dat je een goed profiel heb met een duidelijke foto. Daarnaast is een leuk en luchtig verhaal aantrekkelijker dan een beladen en feitelijk stuk. Het gaat tenslotte om het gevoel wat mensen erbij moeten krijgen. Vraag je vrienden of ze even willen kijken of ze jou erin herkennen.

 

6. Ga op date!

Last but not least, ga daten! Praat met elkaar, kijk elkaar diep in de ogen aan, leer elkaar kennen en kijk of jullie een match zijn. Blijf niet te lang hangen in online contact, door af te spreken weet je sneller of jullie echt bij elkaar passen. Zoek naar gemeenschappelijke interesses, wees nieuwsgierig naar de ander en stel vragen. Niet op een stalkerige manier, maar de meeste mensen vinden het een afknapper als de ander veel aan het woord is.

 

Geniet!

THE LATEST

 • Nieuwe yogales op woensdagochtend 23 februari 2023

  Joepieeeee... omdat de dinsdagavond lessen vrij vol zitten en er eigenlijk steeds een wachtlijst is, ga ik een nieuwe les op woensdagochtend starten vanaf 8...

 • Het veertigers dilemma 25 januari 2023

  Het veertigers dilemma Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers...

 • Past jouw baan nog bij wie je nu bent? 4 januari 2023

  Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit...

 • Programma kerstvakantie 2022-2023 15 november 2022

  Met super veel plezier deel ik hierbij het programma voor de kerstvakantie! 

 • Nieuwe yogalessen sept 2022 7 september 2022

  Na de enthousiaste reacties op de yogalessen afgelopen half jaar, starten er dinsdag 13 september weer twee nieuwe lessenreeksen vanuit het...