fbpx

Ooit de stad verlaten? Nee, dat nooit! Jarenlang heb ik dat gedacht, totdat ik moeder werd en de behoefte naar ruimte en rust groeide. Maar waar naartoe verhuizen? Lastig hoor! 

 Gilberto, mijn vriend, is opgegroeid in Amsterdam en daarna verhuisd met zijn familie naar West-Friesland. Ik groeide op in Zaltbommel en heb hier een hele fijne jeugd gehad. Genoeg te doen in het stadje, maar ook de kneuterigheid van een dorp. Al een paar jaar hadden we het over verhuizen, we droomden wat in het wilde weg, maar er kwam nooit iets concreets uit. Totdat we ouders werden, Imae begon te lopen en we begonnen te fantaseren over een tuin en een trap in ons eigen huis.  Bewust maakten we de keuze voor Zaltbommel, om dichtbij in elk geval een van de ouders te wonen. Waar alles op loopafstand is en mensen elkaar allemaal gezellig gedag zeggen op straat.

Verhuizen naar Zaltbommel

Binnen twee weken hadden we een nieuw huis in Zaltbommel gevonden en de huur van ons appartement in Amsterdam opgezegd. Wauw, als je dan eenmaal een keuze maakt en je wensen uitspreekt kan het ineens snel gaan. 

Inmiddels wonen we alweer twee maanden op onze nieuwe stek en wow, wat genieten we! Van het meer buiten zijn, de ruimte in huis (2 trappen!) en vooral de rust. We hebben voor alsnog geen moment spijt gehad van deze keuze, misschien ook omdat het bij voorbaat al zó goed voelde, zo'n sterk gevoel dat het wel goed zou komen. 

Coachen in Zaltbommel

Door Corona was veel van mijn werk al online, dus dat verhuisde ik makkelijk mee, vrij snel vond ik op een prachtige locatie aan de Virieusingel ook een hele fijne praktijkruimte, waar ik nu een ruimte huur en ongestoord zowel online als face-to-face coachgesprekken kan voeren. Je bent hier dus super welkom voor een lekker bakkie en een goed gesprek! En deze mooie magnoliaboom is mijn uitzicht, waanzinnig toch?

Je vindt mij in het Integraal Gezondheidscentrum, de Virieusingel 8, 5301 GB, Zaltbommel. 

THE LATEST

 • Alle cliches zijn waar... 5 september 2023

  Alle clichés zijn waar - over 4 maanden gaat Imae naar de basisschool, mijn allessie, naar groep 1. 😭 Stop. De. Tijd. Voor mijn gevoel zat ze een...

 • Nieuwe yogales op woensdagochtend 23 februari 2023

  Joepieeeee... omdat de dinsdagavond lessen vrij vol zitten en er eigenlijk steeds een wachtlijst is, ga ik een nieuwe les op woensdagochtend starten vanaf 8...

 • Het veertigers dilemma 25 januari 2023

  Het veertigers dilemma Vanaf het moment dat ik in Zaltbommel mijn praktijk heb geopend komen er veel vrouwen bij mij met het zogenaamde veertigers...

 • Past jouw baan nog bij wie je nu bent? 4 januari 2023

  Op dit moment heb ik een flink aantal loopbaan trajecten lopen. Veel met vrouwen die besluiten dat ze hun werk wel prima vinden, maar beseffen dit...

 • Programma kerstvakantie 2022-2023 15 november 2022

  Met super veel plezier deel ik hierbij het programma voor de kerstvakantie!