fbpx

Ooit de stad verlaten? Nee, dat nooit! Jarenlang heb ik dat gedacht, totdat ik moeder werd en de behoefte naar ruimte en rust groeide. Maar waar naartoe verhuizen? Lastig hoor! 

 Gilberto, mijn vriend, is opgegroeid in Amsterdam en daarna verhuisd met zijn familie naar West-Friesland. Ik groeide op in Zaltbommel en heb hier een hele fijne jeugd gehad. Genoeg te doen in het stadje, maar ook de kneuterigheid van een dorp. Al een paar jaar hadden we het over verhuizen, we droomden wat in het wilde weg, maar er kwam nooit iets concreets uit. Totdat we ouders werden, Imae begon te lopen en we begonnen te fantaseren over een tuin en een trap in ons eigen huis.  Bewust maakten we de keuze voor Zaltbommel, om dichtbij in elk geval een van de ouders te wonen. Waar alles op loopafstand is en mensen elkaar allemaal gezellig gedag zeggen op straat.

Verhuizen naar Zaltbommel

Binnen twee weken hadden we een nieuw huis in Zaltbommel gevonden en de huur van ons appartement in Amsterdam opgezegd. Wauw, als je dan eenmaal een keuze maakt en je wensen uitspreekt kan het ineens snel gaan. 

Inmiddels wonen we alweer twee maanden op onze nieuwe stek en wow, wat genieten we! Van het meer buiten zijn, de ruimte in huis (2 trappen!) en vooral de rust. We hebben voor alsnog geen moment spijt gehad van deze keuze, misschien ook omdat het bij voorbaat al zó goed voelde, zo'n sterk gevoel dat het wel goed zou komen. 

Coachen in Zaltbommel

Door Corona was veel van mijn werk al online, dus dat verhuisde ik makkelijk mee, vrij snel vond ik op een prachtige locatie aan de Virieusingel ook een hele fijne praktijkruimte, waar ik nu een ruimte huur en ongestoord zowel online als face-to-face coachgesprekken kan voeren. Je bent hier dus super welkom voor een lekker bakkie en een goed gesprek! En deze mooie magnoliaboom is mijn uitzicht, waanzinnig toch?

Je vindt mij in het Integraal Gezondheidscentrum, de Virieusingel 8, 5301 GB, Zaltbommel. 

THE LATEST

 • Yoga Zaltbommel 5 januari 2022

  Yoga in Zaltbommel Yes! Vanaf dinsdag 25 januari zal ik in Zaltbommel yogales gaan geven. Relaxte yoga waar iedereen aan mee kan doen. Dus wil jij...

 • Coachen in Zaltbommel 13 april 2021

  Ooit de stad verlaten? Nee, dat nooit! Jarenlang heb ik dat gedacht, totdat ik moeder werd en de behoefte naar ruimte en rust groeide. Maar waar...

 • Hoe krijg ik een relatie? 9 oktober 2020

  Even voor de duidelijkheid, ik ben zeker geen liefdes expert, maar in de loop van de tijd heb ik wel veel vrouwen gecoacht die op zoek waren naar...

 • Aandacht geven aan je innerlijke kind 5 oktober 2020

  Ten grondslag aan overtuigingen en trauma liggen vaak kinderlijke pijnen. Situaties en emoties die hebbeb plaatsgevonden in je jeugd en waar je in...

 • De kunst van assertiviteit 11 september 2020

  Afgelopen week had ik verschillende coach gesprekken met mensen die assertiever willen worden. Vooral bij de bedrijven waar ik coach staat...