fbpx

Uitwaaien op het strand, verdwalen in het bos, zonnen in de duinen, ik heb steeds vaker de behoefte om naar buiten te gaan. Daar kan ik mijn hoofd legen, inspiratie opdoen en komen tot toffe inzichten die mij verder helpen. 

Lievelings stad

Met echt onwijs veel plezier woon ik zo'n 12 jaar in Amsterdam. Een heerlijke stad. Altijd wat te doen, de bios om de hoek, keuze uit honderden goede restaurants, cultuur, vrijheid, vele mogelijkheden... en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom: het bevalt eigenlijk uitstekend. En toch, soms kriebelt het en lijkt het mij heerlijk om in een hutje op de hei te wonen, in zo'n snoeperig Hans & Grietje huisje, niet te groot, gewoon precies groot genoeg, met een open haard. Midden in de natuur, een beetje back to basic. Nadenken voordat je boodschappen gaat doen, omdat je anders een half uur moet rijden als je iets bent vergeten. Ik denk dat ik steeds meer behoefte heb aan die stilte. De rust. Al het groen om me heen. Zoiets. En toch zou ik de stad niet kunnen missen. Een goede middenweg is natuurlijk af en toe lekker een weekend weggaan en dan de natuur in gaan.

Anti-stress

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het heel goed is om naar buiten te gaan, de natuur in, beetje wandelen, frisse lucht inademen en rondkijken naar al het moois om je heen, wanneer je last hebt van stress. Voor mij voelt het altijd alsof ik mijn hoofd echt kan legen en weer met nieuwe energie of soms helemaal rozig en relaxt weer thuis kom. 

Vuurtje stoken 

Komend weekend gaan mijn vriend en ik heerlijk genieten van een weekend op de Veluwe, in een mini natuurhuisje mét die felbegeerde open haard, want die staat bovenaan het wensenlijstje :) Nu maar hopen dat we het warm genoeg krijgen binnen, gelukkig voelt het buiten al als lente. Ik kan niet wachten om vanaf het voorjaar weer coachsessies op het strand aan te bieden. Dan kunnen we samen uitwaaien!

9e025c49 7162 4f7f b1c9 c8865ed2212a

THE LATEST

 • Yoga Zaltbommel 5 januari 2022

  Yoga in Zaltbommel Yes! Vanaf dinsdag 25 januari zal ik in Zaltbommel yogales gaan geven. Relaxte yoga waar iedereen aan mee kan doen. Dus wil jij...

 • Coachen in Zaltbommel 13 april 2021

  Ooit de stad verlaten? Nee, dat nooit! Jarenlang heb ik dat gedacht, totdat ik moeder werd en de behoefte naar ruimte en rust groeide. Maar waar...

 • Hoe krijg ik een relatie? 9 oktober 2020

  Even voor de duidelijkheid, ik ben zeker geen liefdes expert, maar in de loop van de tijd heb ik wel veel vrouwen gecoacht die op zoek waren naar...

 • Aandacht geven aan je innerlijke kind 5 oktober 2020

  Ten grondslag aan overtuigingen en trauma liggen vaak kinderlijke pijnen. Situaties en emoties die hebbeb plaatsgevonden in je jeugd en waar je in...

 • De kunst van assertiviteit 11 september 2020

  Afgelopen week had ik verschillende coach gesprekken met mensen die assertiever willen worden. Vooral bij de bedrijven waar ik coach staat...