fbpx

Uitwaaien op het strand, verdwalen in het bos, zonnen in de duinen, ik heb steeds vaker de behoefte om naar buiten te gaan. Daar kan ik mijn hoofd legen, inspiratie opdoen en komen tot toffe inzichten die mij verder helpen. 

Lievelings stad

Met echt onwijs veel plezier woon ik zo'n 12 jaar in Amsterdam. Een heerlijke stad. Altijd wat te doen, de bios om de hoek, keuze uit honderden goede restaurants, cultuur, vrijheid, vele mogelijkheden... en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom: het bevalt eigenlijk uitstekend. En toch, soms kriebelt het en lijkt het mij heerlijk om in een hutje op de hei te wonen, in zo'n snoeperig Hans & Grietje huisje, niet te groot, gewoon precies groot genoeg, met een open haard. Midden in de natuur, een beetje back to basic. Nadenken voordat je boodschappen gaat doen, omdat je anders een half uur moet rijden als je iets bent vergeten. Ik denk dat ik steeds meer behoefte heb aan die stilte. De rust. Al het groen om me heen. Zoiets. En toch zou ik de stad niet kunnen missen. Een goede middenweg is natuurlijk af en toe lekker een weekend weggaan en dan de natuur in gaan.

Anti-stress

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het heel goed is om naar buiten te gaan, de natuur in, beetje wandelen, frisse lucht inademen en rondkijken naar al het moois om je heen, wanneer je last hebt van stress. Voor mij voelt het altijd alsof ik mijn hoofd echt kan legen en weer met nieuwe energie of soms helemaal rozig en relaxt weer thuis kom. 

Vuurtje stoken 

Komend weekend gaan mijn vriend en ik heerlijk genieten van een weekend op de Veluwe, in een mini natuurhuisje mét die felbegeerde open haard, want die staat bovenaan het wensenlijstje :) Nu maar hopen dat we het warm genoeg krijgen binnen, gelukkig voelt het buiten al als lente. Ik kan niet wachten om vanaf het voorjaar weer coachsessies op het strand aan te bieden. Dan kunnen we samen uitwaaien!

9e025c49 7162 4f7f b1c9 c8865ed2212a

THE LATEST

 • Mommy to be Day Retreat 5 oktober 2019

  Ben jij zwanger en word je voor de eerste keer of misschien wel tweede of derde keer mama? Wat mega bijzonder, gefeliciteerd! We organiseren iets...

 • Inner Bliss retreat oktober 2019 30 april 2019

  Oooh wat een heerlijkheid om dit te kunnen aankondigen! Van 7 t/m 12 oktober 2019 vind het Inner Bliss retreat plaats op Ibiza. Een week vol...

 • Back to nature 20 februari 2019

  Uitwaaien op het strand, verdwalen in het bos, zonnen in de duinen, ik heb steeds vaker de behoefte om naar buiten te gaan. Daar kan ik mijn hoofd...

 • Day Retreat Moonifest Your Dreams 30 januari 2019

  Leuke samenwerkingen ben ik dol op, helemaal deze samen met Rock Your World! Samen met Hanneke organiseer ik op 9 maart en Day Retreat - Moonifest...

 • Terugblikken op 2018 met deze 7 vragen aan jezelf 29 december 2018

  Het einde van het jaar is in zicht... een nieuw begin staat voor de deur. Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Weet jij nog wat er allemaal...

De eerste stap naar rust en focus

Meld je aan voor de Inner Bliss briefing (1x per maand fijne tips). Ontvang nu een GRATIS geleide meditatie in jouw mailbox en ervaar de eerste stap naar een geluk, rust, plezier, kracht en succes. Geef jezelf dit cadeau!