Herken jij deze struggles:

"Ik ben alleen maar aan het denken, ik wil meer voelen"

"Ik voel me best wel eens eenzaam"

"Ik voel me onzeker"

"Ik wil meer in mijn kracht staan"

"Ik voel me stuurloos"

"Soms vind ik alles te overweldigend"

"Ik voel me ontevreden"

"Ik heb geen grip op mijn leven"

 

Inhoud programma

Het Inner Bliss-coachprogramma geeft je handvaten om een relaxter en gelukkiger leven te creëren. In het programma komen 1-op-1 coaching, yoga, mindfulness, meditatie, ontspanning- en ademhalingsoefeningen samen. 

Als deelnemer aan het Inner Bliss programma krijg je:

 • 5 coachsessies van 75 minuten, online of offline 

 • Persoonlijke geleide meditaties

 • Mindfulness werkboek
 • Ontspannings- en ademhalingsoefeningen 

 • Yogahoudingen op maat

 • Huiswerkopdrachten

 • Lifestyle advies

 • Contact via de app 

 

Coaching. Mindfulness. Meditatie. Ontspanning- & Ademhalingsoefeningen. Energetic Healing.

IBC Illustraties 03CoachingThee zw IBC Illustraties 02.2Yoga zw

 

Doel programma

Als je start met het Inner Bliss programma formuleren we tijdens het eerste gesprek jouw Inner Bliss goal(s). Waarom doe je mee? Wat wil je bereiken als alles mogelijk is?  Misschien weet je dit direct, het kan ook zijn dat we dit eerst samen gaan onderzoeken. Afhankelijk van jouw Inner Bliss goal bepalen we welke stappen jij gaat zetten en waarbij ik jou kan ondersteunen.

In het programma zitten onderdelen voor in je vrije tijd, maar ook oefeningen die je handig op kantoor kunt doen, zonder dat iemand het door heeft. Stressvol moment? Geen probleem, je kan het aan!

Holistisch coachen

Als holistisch coach kijk ik naar het hele plaatje; van de mentale of psychische factoren, tot de lichamelijke, energetische en emotionele vraagstukken die daarbij horen. Ik combineer verschillende technieken tot een passende blend voor jou! 

levenswielIB 

Resultaten in 90 dagen:

 • Je hebt meer rust

 • Je hebt de regie terug over je leven 

 • Je hebt inzicht in wat je precies met je leven wilt

 • Je hebt vertrouwen in jezelf en jouw situatie

 • Je kunt duidelijk je grenzen aangeven

 • Je hebt minder last van angsten

 • Je innerlijke wijsheid is vergroot 

 • Je kunt omgaan met lastige situaties 

 

Begeleiding tijdens het programma

Uniek aan het Inner Bliss-programma is de combinatie van onderdelen, samen met de één-op-één begeleiding van Martine Hilverda. Ik werk als holistisch coach & yogadocent, de afgelopen jaren heb ik veel kennis op het gebied van selfcare, mindset en ontspanning opgedaan. Tijdens het programma zal je meer energie en zelfvertrouwen voelen, maar ook fysiek en emotioneel sterker worden.

Je krijgt praktische adviezen die echt bij jou passen en alle ruimte om hiermee te oefenen. Je hoeft het niet meer allemaal alleen te doen.

De Inner Bliss Company geeft jou de tools die je steeds weer kunt toepassen om jouw Inner Bliss te ervaren. 

 

Onderwerpen die aan bod komen

Richting bepalen in je leven

Relaties

Grenzen opzoeken en bewaken

Intuïtie gebruiken 

Stress release

Overprikkeling

Omgaan met emoties

Piekeren

Focus

Keuzes maken

Bewustzijn

Zelfvertrouwen vergroten

  

Investering in jezelf

Tijdelijk ontvang je het hele pakket voor €997,- ipv €1299,- Dit programma van 12 weken helpt jou om alles uit het leven te halen, te genieten van kleine dingen en jouw doel(en) te behalen.  Je kunt het totaalbedrag in 3 termijnen betalen.

Overleg met je werkgever of die deze investering voor jou wilt maken. Fysiek en mentaal gezonde werknemers zijn van groot belang.  

Vraag? Misschien staat hij ertussen...

 • Het is een grote investering, kost het mij niet teveel?

Wat kost het je nu? De uren die je nu kwijt bent met nadenken en twijfelen? Hoeveel uur zit je nu weg te kwijnen op de bank. Bedenk eens wat het je oplevert als je alles uit je leven haalt en jouw doel(en) bereikt, in maar 12 weken tijd!

 • Ik heb er geen tijd voor.

Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde aantal uren en kan je veel tijd verspillen aan niet weten wat je moet doen. De stok achter de deur die ik je bied als coach, zorgt je juist tijd wint. Dus de tijdsinvestering heb je binnen no time terug.

 • No cure, no pay.

Misschien ben je al eens eerder bij een coach of psycholoog geweest en heeft het je niet geholpen. Je hebt daardoor geen vertrouwen dat dit voor jou werkt.

Ik geloof in dit programma en deze aanpak, als je bereidt bent om met mij mee te bewegen, dan weet ik zeker dat je de waarde er uit haalt. Mocht dat niet het geval zijn dat stoppen we de coaching en krijg je geld terug.

 

Aanmelden voor een gratis Inner Bliss kennismakingsgesprek?

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op of boek direct een gratis kennismakingsgesprek.

Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle Inner Bliss activiteiten, zoals workshops of retreats.

Vraag nu gratis aan

inner bliss online smartphone 200

De eerste stap naar rust en focus

Meld je aan voor de Inner Bliss briefing (1x per maand fijne tips). Ontvang nu een GRATIS geleide meditatie in jouw mailbox en ervaar de eerste stap naar een geluk, rust, plezier, kracht en succes. Geef jezelf dit cadeau!