Inner Bliss Coachtraject

Naast het volledige Inner Bliss programma kun je ook kiezen voor het Inner Bliss coachtraject. Je kiest dan voor een traject van zes 1-op-1 coach gesprekken (75 minuten) met Martine.

Voel je je soms overweldigd door het leven? Zie je soms door de bomen het bos niet meer? Vind het je lastig om een juiste balans te vinden? Loop je steeds tegen hetzelfde thema/probleem aan? Dan ben je hier op het juiste adres!

 

Holistisch Coachen

Als holistisch coach kijk ik naar het hele plaatje, van de mentale of psychische factoren, tot de lichamelijke, energetische en emotionele vraagstukken die daarbij horen. Ik combineer verschillende technieken tot een passende blend voor jou! 

 

Doelgericht

In het eerste gesprek maken we kennis en onderzoeken we samen jouw vraag.
Jouw vraag vormt het Inner Bliss goal waar we aan gaan werken.
Tijdens de gesprekken zul je praktische handvatten krijgen om direct mee aan de slag te gaan. Ben jij klaar voor een leven vol ontspanning, energie & zelfvertrouwen?

 

Praktischimage.png

Zowel online als offline coaching is mogelijk.

Voor dit volledige traject investeer je €477,- in jezelf. Je ontvangt als bonus de gratis Inner Bliss starterskit, met allemaal relaxte cadeautjes. Overleg met je werkgever of deze kosten wellicht door hen betaald  worden. Voor werkgevers zijn fysiek en mentaal gezonde werknemers van groot belang.

Laat hier je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

Inner Bliss BEACH sessions

Dit zomerseizoen verhuist de Inner Bliss Company naar het strand! Dat betekend met je voeten in het zand en je haren in de wind de coachsessies. Inhoudelijk hetzelfde als hierboven staat beschreven, alleen dan ontspannen in de buitenlucht. Soms praat dat net ietsje makkelijker... Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.

Schermafbeelding 2018-05-23 om 18.55.06.png

Vraag nu gratis aan

inner bliss online smartphone 200

De eerste stap naar rust en focus

Meld je aan voor de Inner Bliss briefing (1x per maand fijne tips). Ontvang nu een GRATIS geleide meditatie in jouw mailbox en ervaar de eerste stap naar een geluk, rust, plezier, kracht en succes. Geef jezelf dit cadeau!