fbpx

Online Bliss programma

Naast het volledige coachprogramma kun je ook kiezen voor het online Holistic Bliss programma. Hiermee kun je waar en wanneer je maar wilt werken aan jouw doel(en). Wat heb jij nodig? Wat zou je graag anders zien in je leven?

Klinken deze struggles bekend?

"Ik heb het gevoel alsof ik constant geleefd word"

"Ik voel me zo onrustig"

"Ik word gek van die gedachtes in mijn hoofd"

"Ik heb er geen vertrouwen in"

"Ik ben alleen maar aan het denken, ik wil meer voelen"

"Ik voel me best wel eens eenzaam"

"Ik voel me onzeker"

"Ik wil meer in mijn kracht staan"

"Ik voel me stuurloos"

"Soms vind ik alles te overweldigend"

"Ik voel me ontevreden"

"Ik heb geen grip op mijn leven"

 

okergeelcom 8814

"It's time to find your Bliss!"

Het is tijd om echt de regie over je leven terug te krijgen. Om te stralen. Om te genieten van kleine dingen en tegelijk je leven zelf richting te geven. Je kunt dit helemaal zelf bepalen. Wat zou jij graag anders willen zien? Wat heb je nodig? Ga eindelijk die stappen zetten die je al zolang wilt!

5 modules  

Het online programma bestaat uit 5 modules, elke module heeft een ander thema. De thema's zijn gebaseerd op de meest voorkomende coachvragen die ik de afgelopen jaren van vrouwen heb gekregen. 

In het programma gaan we op zoek naar jouw bliss. Na het invullen van het intakeformulier wordt duidelijker voor jou wat je nodig hebt en waar je aan wilt werken. Het programma is holistisch, dat betekend dat we uitgaan van het geheel, van de mentale of psychische factoren, tot de lichamelijke, energetische en emotionele vraagstukken die daarbij horen. 

Module 1 Bliss Body; contact met je lijf, meer voelen in plaats van denken, yoga, ademhaling en voeding.

Module 2 ...& Relax; de basis voor jouw Inner Bliss is rust. Deze module gaat over energiegevers, van de doe stand-naar de zijn stand en een snufje mindfulness.

Module 3 Rock your Confidence; zelfvertrouwen is de key voor een blissful leven!

Module 4 Fearlesswelke overtuigingen zitten je in de weg? We werken aan je mindset en gedragspatronen. Door angsten laten we ons vaak tegenhouden, dit gaan we doorbreken. 

Module 5 Grow in your Flow; in deze laatste module komt alles samen. Je weet nu wat werkt voor jou, maar hoe nu verder? Hoe blijf je dichtbij de dingen die belangrijk voor je zijn? Hoe zorg je ervoor dat je dit over 6 maanden nog steeds doet? 

 

Holistic Bliss cursus

Inbeeld IB groot

 

Resultaten in 90 dagen: 

  • Je kunt kiezen uit technieken waardoor jij kunt ontspannen

  • Je hebt de regie terug over je leven 

  • Je hebt inzicht in wat je precies met je leven wilt

  • Je hebt vertrouwen in jezelf en jouw situatie

  • Je kunt dealen met je angsten

  • Je intuitie is vergroot

  • Je kunt schakelen tussen de doe- en zijnstand

  • Je bent lichaamsbewust en herkent signalen die je lichaam geeft 

 

Start direct!

Met de Holistic Bliss cursus leer ik je om de regie over je leven terug te nemen. Minder denken, meer voelen, zodat jij lichter kunt gaan leven! Voor €147,- krijg je 6 maanden toegang tot de Holistic Bliss cursus en werk je waar en wanneer je maar wilt aan jouw Bliss Goal(s) - eindelijk die stappen zetten die je al zolang wilt!

Testimonials

Denise: "Ik kwam bij Martine omdat ik al een tijd niet lekker in mijn vel zat, met mezelf in de knoop, en ik het tijd vond hieraan te gaan werken. Het was vooral de drukte in mijn hoofd, de stress symptomen en onrust waar ik aan wilde werken. Martine heeft mij geholpen met het vinden van methodes die voor mij werken. Een programma met rustmomenten wanneer dit voor mij het beste uitkomt en ademhalingsoefeningen. En vooral handvaten en manieren om om te gaan met bepaalde overheersende gevoelens en gedachten, en deze te leren begrijpen in plaats van weg te stoppen of te laten overheersen wat mij erg heeft geholpen."

Maroescha: "Martine heeft me geholpen met dingen uit mijn verleden een plekje kunnen geven en mijn gewenste toekomst voor me te zien. Hierdoor heb ik het gevoel dat die toekomst ook daadwerkelijk voor mij in het vizier kan liggen! De aanpak van Martine is ontzettend fijn, juist de combinatie van opdrachten, meditatie & mindset was voor mij ideaal."

Hanneke: "Door het Innerbliss programma heb ik geleerd dat je door jezelf te zijn en je kwetsbaar durft op te stellen je juist heel krachtig bent en daardoor ook in je kracht komt te staan. Door rust, stilte komt er ruimte en komen er ook antwoorden op onbeantwoorde vragen. Verder heb je mij geleerd om over bepaalde vraagstukken te praten de inzichten zich ook opvolgen."

 

e book mockup 

Vraag nu gratis aan

inner bliss online smartphone 200

De eerste stap naar rust en focus

Meld je aan voor de Inner Bliss briefing (1x per maand fijne tips). Ontvang nu een GRATIS geleide meditatie in jouw mailbox en ervaar de eerste stap naar een geluk, rust, plezier, kracht en succes. Geef jezelf dit cadeau!